UZ POMOĆ NAŠIH PROIZVODA MOŽETE

 

Obrt ŠAMOT MATRIX provodi politiku sustava upravljanja kvalitetom kojom se obvezuje na neprekidno poboljšavanje usluga ispitivanja i razvoja radi postizanja potpunog zadovoljstva svojih kupaca.

Obrt ŠAMOT MATRIX se obvezuje na provođenje dobre profesionalne prakse i kvalitete proizvodnje u skladu sa zakonskim zahtjevima, zahtjevima kupaca i na primjenu svih zahtjeva odgovarajuće norme kako bi se ostvarila visoka kvaliteta proizvoda njihovim neprestanim poboljšavanjem.

Trinaestogodišnjim prisustvom na domaćem i inozemnom tržištu, te učestalim kontaktima sa korisnicima naših proizvoda pažljivo smo osluškivali probleme prilikom ugradnje materijala, te smo konstantno radili na poboljšanju i uspjeli razviti proizvode sa kojima korisnici više nisu suočeni sa nikakvim poteškoćama prilikom njihove aplikacije.

Naša najbolja Referenca su trgovine građevnog materijala (preko 50 trgovina) i obrta koji se bave prodajom ili ugradnjom takvih materijala diljem Republike Hrvatske gdje krajnji korisnici pokazuju zadovoljstvo, te se uvijek vraćaju po MATRIX prizvode.

Nastojimo taj trend kvalitete i dalje zadržati, te se nadamo suradnji sa novim trgovačkim centrima.

Za proizvode posjedujemo deklaracije sa svim potrebnim uputama i tehničke listove sukladno zakonu o građevnim proizvodima.